Nieuws

Onze jonge honden Noor, Sam, Nikkie en Zen zijn toegevoegd aan de website. Deze drie teven en een reu zijn inmiddels allemaal een jaar geweest en zullen in de toekomst hopelijk gaan zorgen voor nieuw bloed in onze lijnen. Voor meer informatie over hen, zie de knop 'teven' en de knop 'reuen'.

Lees verder

Eindelijk!

01 - 05 - 2018

Eindelijk, de website begint weer een beetje up to date te worden. Het was ook hoog tijd voor een update want het laatste nieuwsbericht dateert van 2016. Oeps! Uiteraard hebben we gedurende die twee jaar niet stil gezeten. Zo zijn er een aantal honden met pensioen gegaan, hebben we nieuwe pups aangehouden en nieuwe pups aangekocht.

Momenteel hebben we een nestje met prachtige gele pups uit de combinatie Beau (Oldambster Labrador Heem Bloem) X Gadget (Rocheby Frosted Jack).

Lees verder

Update

09 - 06 - 2016

Het is te lang geleden dat we een nieuwbericht hebben gepost (het laatste bericht is van april 2015). Inmiddels is het ruim een jaar later en zijn we vele ontwikkelingen verder. Nodig tijd voor een update dus. 

 

Anne en Lizz

Lees verder

Puppynieuws

23 - 04 - 2015

Op zondag 29 maart is Jill (Oldambster Labrador Heem Jade) bevallen van 4 prachtige pups. Vader van de pups is onze Maxx (Oldambster Labrador Heem Dark Moon). Er zijn 2 bruine teven, 1 zwarte teef en 1 zwarte reu geboren. Dit nest bestaat uit de eerste bruine Oldambster Labrador Heem-pups. Voor meer informatie zie de pagina nesten en dan Jill X Maxx.

 

Lees verder

Maxx is trotse vader geworden van 2 mooie nesten!

Bij North West Labradors op Terschelling zijn begin maart vijf prachtige zwarte pups geboren.

Halverwege de maand maart zijn bij Fan 'E Kooi-Fenne Labradors in Roodhuis negen mooie nakomelingen van Maxx geboren. 

Voor meer informatie over deze nesten: www.north-west.nl en www.kooifenne.nl

Lees verder

Gele pups geboren!

24 - 03 - 2015

Op zondag 22 februari zijn de pups van Jolie (Oldambster Labrador Heem Jackie) en Leonardo (Leonardo Of Angel's Head) geboren. Na een heftige bevalling van zes pups, hebben we vier gezonde en levende pups in de werpkist liggen (1 teef en 3 reuen). Voor meer info, zie de knop 'nesten'. 

Lees verder

Zwarte pups geboren!

08 - 12 - 2014

In de nacht van zondag 7 december zijn de pups van Fleur (Artemis Stables Jewel For Oldambt) en Beer (Artemis Stables Lonely Ranger) geboren. Fleur heeft het leven geschonken aan 9 mooie en gezonde pups (5 reuen en 4 teven. Moeder en pups maken het goed. Voor meer informatie: zie het kopje 'nesten'.

Lees verder

Op zondag 9 november waren we in Groningen aanwezig op de jaarlijkse clubmatch van de Noorder Kynologen Club.

Lees verder

Gele pups geboren!

11 - 10 - 2014

Op zondagmiddag 5 oktober zijn de pups van Beau (Oldambster Labrador Heem Bloem) en Parker (Baileydale Nosey Parker) geboren. Beau heeft het leven geschonken aan 6 prachtige, gezonde pups (2 reuen en 4 teven). Moeder en pups maken het goed. Voor meer informatie: zie het kopje 'nesten'.

Lees verder

Gele pups verwacht!

19 - 08 - 2014

Het is ruim een jaar geleden dat er gele pups zijn geboren bij Oldambster Labrador Heem. Begin oktober hopen we weer gele pups te mogen verwelkomen. Onze Beau (Oldambster Labrador Heem Bloem) is begin augustus gedekt door de prachtige gele reu Parker (Baileydale Nosey Parker). We verheugen ons enorm op dit nest! Hebt u interesse in een pup, neem dan contact met ons op via de contactbutton op de site.

Hieronder een foto van Parker, de vader van het toekomstige nest.

 

 

Lees verder

Pagina's