Clubmatch Noorder Kynologen Club

14-11-2014

Op zondag 9 november waren we in Groningen aanwezig op de jaarlijkse clubmatch van de Noorder Kynologen Club.

Jolie (Oldambster Labrador Heem Jackie) kreeg van keurmeester Dinanda Mensink een eerste plaats uitmuntend in de tussenklasse teven. Beer (Artemis Stables Lonely Ranger) behaalde een 2e plaats uitmuntend in de open klasse reuen. In dezelfde klasse behaalde Tommy (Oldambster Labrador Heem Boij) een 1e plaats. Tommy werd vervolgens beste reu en daaropvolgend beste van het ras waardoor hij in de erering mocht strijden om de titel beste van rasgroep 8. Ook deze titel behaalde hij, waar we uiteraard apetrots op zijn!

Daarnaast waren er een aantal nakomelingen uit onze kennel met hun baasjes aanwezig op de show die ook erg goed presteerden. Bram (Oldambster Labrador Heem Skeleton) behaalde een eerste plaats veel belovend in de puppyklasse reuen en werd vervolgens beste pup. Joy (Oldambster Labrador Heem Celine) kreeg een 2e plaats uitmuntend in de tussenklasse teven.

De organisatie van de show had onze kennel tevens ingeschreven voor de fokkerijklasse aangezien er veel Oldambster Labrador Heem-honden aanwezig waren. Voor ons was dit een verrassing, uiteraard gaven we acte de présence in de erering met Tommy, Joy en Bram en ook deze groep wonnen we! En eerlijk gezegd, is dat een prachtig compliment en een kroon op het werk binnen onze kennel.

We kijken terug op een geweldige showdag!