Update

09-06-2016

Het is te lang geleden dat we een nieuwbericht hebben gepost (het laatste bericht is van april 2015). Inmiddels is het ruim een jaar later en zijn we vele ontwikkelingen verder. Nodig tijd voor een update dus. 

 

Anne en Lizz

Onze pups Anne (Oldambster Labrador Heem High Tea) en Lizz (Oldambster Labrador Heem Mona Lisa) zijn beide ondertussen een jaar oud en zijn op de röntgenfoto geweest voor hun heupen en ellebogen. Vorige week kwamen de officiële papieren van de Raad van Beheer binnen; beide dames zijn erkend met A heupen Norgbergwaarde 40. Daarnaast zijn ook hun ellebogen vrij verklaard. Uiteraard zijn we dolblij met deze resultaten. Anne en Lizz hebben inmiddels allebei een eigen pagina verkregen op onze site (zie kopje teven en dan Anne en Lizz).


Bram

Bram (Oldambster Labrador Heem Track) is een grote jongen geworden. Inmiddels heeft hij drie mooie nesten gegeven waarvan een aan ons (zie de nestpagina en dan Truus X Bram). Afgelopen weekend heeft Bram opnieuw gedekt, we hopen over een paar weken te horen dat de teef drachtig is. 


Maxx

Maxx heeft het heerlijk bij zijn familie en wordt bedolven onder positieve aandacht, heerlijke wandelingen en zwempartijen. Ook Maxx dekt met enige regelmaat, hij is beschikbaar voor passende teven.


Fleur en Truus

Fleur en Truus zijn met pensioen. Fleur heeft een heerlijk thuis gevonden in Zwolle. Truus is nog even bij ons na haar laatste nest. Zij zal binnenkort bij haar nieuwe familie gaan wonen. 


Pups

Truus en Bram hebben ons in maart verblijd met een zwart-geel nest van 9 prachtige pups. Inmiddels zijn alle pups bij hun nieuwe baasjes en worden ze vreselijk geliefd. Voor foto's van dit nest, zie de nestpagina en dan Truus X Bram.

Joy (Oldambster Labrador Heem Celine) van Yvonne, heeft ons op moederdag 4 prachtige pups (3 teven en 1 reu) gegeven van Bob (Fairywoods The Way We Were). Inmiddels zijn de pups ruim 4 weken oud en genieten we volop van hen. Voor een zwart teefje zijn we nog op zoek naar een baasje. Wanneer u interesse heeft, neem dan contact met ons op.