Lotte

Kerstin Fan ‘E Kooi-Fenne

Geboortedatum: 24-11-2009

Vetgen: BbEE (zwart; draagt bruin)

Heupen: HD A Norbergwaarde 40

Ellebogen: ED vrij

Ogen: vrij

Optigen RD/OSD: vrij

Myopathie: vrij

EIC: vrij

HNPK: vrij

 

Onze Koningin Lotte is wat je noemt "a once in a lifetime dog". Lotte is een prachtige en fantastische teef gebleken en nam al gauw de rol van roedelleidster op zich. Gedragsmatig is ze erg sterk en bepalend in wat ze wel en niet wil binnen de roedel. Het mooie hieraan is, is dat ze hetgeen ze niet wil, louter op een natuurlijk manier corrigeert. En dat doet ze met een bepaalde overtuiging waardoor een correctie ook maar een keer nodig is. Lotte rules. 

Als moeder vond Lotte het met name leuk op de pups op te voeden, verzorgen deed ze wel maar niet meer dan nodig. Precies zoals ze zelf is. Trots en duidelijk. Van een op een aandacht geniet Lotte altijd het meest. Ze heeft een enorme wil en drive om er voor je te zijn en ze wandelt en ligt altijd met een bepaalde trots bij je. Knuffelen kan ze als geen ander. Het liefst kruipt ze in je. 

Inmiddels is Lotte alweer enige tijd met pensioen en leeft ze sinds de zomer van 2017 op Terschelling bij fantastische baasjes en haar zoon Joep. Hoewel er geen dag voorbij gaat dat we niet aan haar denken, weten we dat Lotte een geweldig pensioen heeft. Lieve Lottie, alleen voor jou is het allerbeste goed genoeg. 

Lottes genen zullen doorgeven worden via haar zoon Maxx en kleinkind Noor.

Stamboom

Stamboom nummer
N.H.S.B. 2773399

Lotte

Foto's